Saaremaa Lihatööstus osales juba neljandat korda Anuga Toidumessil Kölnis Saksamaal.
Oktoobri esimeses pooles toimunud saja-aastase traditsiooniga messil oli Saaremaa Lihatööstus väljas peamiselt hot dogi vorstidega, kuid külastajatele tutvustati ka uusi hamburgeri pihve HoReCa (hotellid, restoranid, catering) sektorile.
Osalejate hinnangul tõmbas lihatööstuste messistend tähelepanu ning huvi põhjalt loodi palju kontakte ja alustati läbirääkimisi.
Esimest korda toimus ANUGA mess 1919. aastal Stuttgadis, kuid alates 1951. aastast toimub järjepidevalt Kölnis. Tänavu on messi partnermaa Paraguay. Eesti messistendide kujundaja on Marju Liigand ja ehitaja Taveco Disain OÜ. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatud stendidel võtab tänavu osa 16 Eesti toidutööstust, lisaks toidutööstustele osalevad Anuga messil ka Eesti Kalaliidu poolt koondatud kalatööstused. EPKK ühisstendidel esindatud ettevõtete osalemist toetatakse turuarendustoetuse abil.
Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi ja Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä Saaremaa Lihatööstuse suurkliendihaldur Liis Käba, turundusjuht Siret Läets, peatehnoloog Malle Mägi Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi, turundusjuht Siret Läets, suurkliendihaldur Liis Käba, Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp Saaremaa Lihatööstuse müügidirektor Koit Repnau Linnamäe Lihatööstuse, Saku Õlletehase, Nõo Lihatööstuse, Värska Vesi ja Saaremaa Lihatööstuse heatujulised esindajad